Infraplus Sauna

INFRAPLUS® SAUNA: NIET ZOMAAR EEN INFRAROODCABINE!
Met een infraroodcabine van INFRAPLUS® SAUNA koopt u niet zomaar een cabine. Al bijna 10 jaar staat INFRAPLUS® SAUNA garant voor een perfecte kwaliteit en after sales. Natuurlijk realiseren wij ons ook dat de prijs een belangrijke factor is. Wist u dat alle infrarood cabines handgemaakt zijn? Al het hout is gesorteerd en in speciale droogovens behandeld zodat het in de toekomst nooit meer kan gaan werken.

De infraroodcabines van INFRAPLUS® SAUNA zijn voorzien van het TÜV-keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat de cabines van INFRAPLUS® SAUNA uitvoerig zijn gecontroleerd op veiligheid, prestatie en kwaliteit. Hierdoor wordt de consument verzekerd van een gekwalificeerde infraroodcabine, welke voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. INFRAPLUS® SAUNA geeft 10 jaar garantie op de infraroodstralers.boom

INFRAPLUS® GEEFT U DE KEUZE UIT VERSCHILLENDE HOUTSOORTEN
Bij INFRAPLUS® SAUNA is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende houtsoorten. Wij leveren o.a. White Cedar (Hemlock) of Canadees Red Cedar hout. De keuze uit verschillende houtsoorten stelt ons in staat om voor iedere wens en voor ieder budget een cabine te leveren. INFRAPLUS® SAUNA maakt alleen gebruik van speciaal geselecteerd en gekwalificeerd hout. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van onze infraroodcabines garanderen.

CANADEES RED CEDAR : ONGETWIJFELD DE BESTE HOUTSOORT
Canadees Red Cedar is een duurzame houtsoort, die van nature schimmel- en bacterie dodend is. Het hout is bijzonder geschikt voor gebruik in infraroodcabines. Red Cedar kan goed tegen temperatuurverschillen. Daarnaast is het bestand tegen vocht en reflecteert deze houtsoort infraroodstraling beter. Red Cedar cabines zijn makkelijker schoon te houden en hebben van nature een heerlijk aromatische geur.

DE INFRAPLUS® CABINES HEBBEN DE BESTE CONSUMENTENREVIEWS !
INFRAPLUS® SAUNA krijgt van haar gebruikers via de onafhankelijke beoordelingssite Feedback Company© het cijfer 9,6. 98% van de gebruikers beveelt de infraroodcabines van INFRAPLUS® SAUNA aan. Dit is het allerhoogste cijfer onder alle infraroodcabine fabrikanten van de Benelux. Ook op de consumenten site KIESKEURIG worden de cabines van INFRAPLUS® SAUNA zeer goed beoordeeld. Wij danken onze trouwe gebruikers voor deze mooie waardering!