Infraroodcabines

De Infraplus infrarood sauna’s worden verkocht bij de betere sauna vakhandel winkels.
Voor de verkoop van deze Infraplus infrarood sauna’s kunt u o.a. kijken bij SuperSauna Nederland www.SuperSauna.nl of SuperSauna België www.SuperSauna.be

 

Infraplus Infrarood Sauna 1 Comfort

Deze infraroodcabine is uitgevoerd met drie gepatenteerde Infraheat™ ir-stralers (IR-B en IR-C), welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ infrarood stralers hebben inmiddels jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 1-persoons infrarood sauna past perfect in een kleine ruimte en is tevens geschikt om in te bouwen in een nis.

Adviesprijs : € 1299,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 1 Luxor

Compacte en ruimtelijke infraroodcabine, dat zijn in twee woorden de eigenschappen van deze infrarood sauna. De glazen voorkant zorgt voor een ruimtelijk uitstraling. Deze ir-sauna is door zijn compacte maten ideaal voor mensen met beperkte ruimte. De 3 infraheat™ carbon stralers zorgen voor een heerlijke milde infrarood warmte. Het Canadees Red Cedar hout geeft een aangename aromatische geur tijdens iedere sessie, u voelt zich herboren na de iedere infrarood sessie.

Adviesprijs : € 1499,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 110 Futura

(Foto van Futura 160cm breed) De infraroodcabine is uitgevoerd met twee gepatenteerde Infraheat™ stralers en drie extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand en in de bodem (niet afgebeeld), welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze compacte 2-persoons infrarood sauna past perfect in een modern interieur dankzij het strakke design. Deze infraroodcabine is tevens geschikt om in te bouwen in een nis.

Adviesprijs : € 1999,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 2 Comfort

Deze infrarood cabine is uitgevoerd met vijf gepatenteerde Infraheat™ stralers infrarood stralers, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ hebben inmiddels jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 2-persoons infraroodcabine kan ook gebuikt worden om in te bouwen in een nis.

Adviesprijs : € 1699,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 2 Premium

Al jaren is deze infrarood sauna een topper uit onze collectie, deze infrarood cabine heeft 6 stralers en de mogelijkheid om er korte golf stralers te zetten. De twee infraheat™ intence stralers aan de voorkant zorgen voor extra warmte voor benen, handen en knieën. In slechts enkele minuten opgewarmd door de speciale InfraHeat™ technologie. De infraheat™ carbon straler in het zijpaneel zorgt voor een zalige warmte straling in de rug tijdens een relax houding.

Adviesprijs : € 1799,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 2 Trendy

Deze ruimtelijke 2-persoons infrarood sauna heeft twee extra carbon stralers in de zijkanten. Hierdoor krijgt u een lekkere milde infrarood warmte tegen uw rug tijdens de ligpositie. Daarnaast beschikt deze ir-cabine over 5 infraheat intence ir-stralers welke zorgen voor een goede dieptewerking. Eventueel is deze cabine ook uit te voeren met korte golf stralers of full spectrum (IR-A) stralers, dit gebeurt altijd in overleg met de klant. De glazen voorkant zorgt voor een ruimtelijk effect tijdens iedere sauna sessie. Deze ir-cabine past perfect in een modern interieur. Eventueel ook uit te met korte golf stralers (IR-A) uit te voren.

Adviesprijs : € 1999,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 2.5 Excellence

Infrarood Sauna Excellence valt op door zijn eigentijdse design. De afgeronde hoeken zorgen voor een modern uiterlijk. Het zij-raam voor een ruimtelijke blik tijdens de infrarood sessie. De 7 infraheat IR-stralers zorgen voor een perfecte verdeling van de infrarood stralers. Waarbij de twee infraheat carbon (IR-C en IR-B) straler zorgen voor een heerlijke ir-warmte in de zijpanelen. In het voor- en achterpaneel zijn de infraheat intence stralers geplaatst welke zorgen voor een goede dieptewerking speciaal voor spier- en gewrichtspijnen. Daarnaast zijn deze ir-stralers ook uit te voeren als korte golf straler (IR-A), voor nog meer intensiteit in de ir-cabine.

Adviesprijs : € 2099,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 2 Eclips

Ruimtelijke infrarood sauna met brons glas en uitgevoerd met vijf gepatenteerde Infraheat™ Intense stralers. Twee extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. De Infraheat™ IT-stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 2-persoons infrarood sauna is een gemaakt van eerste kwaliteit Canadees Red Cedar hout.

Adviesprijs : € 2599,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 3 Classic

Deze 3-persoons Infrarood Sauna is al jaren een topper uit onze collectie. Naast de 6 InfraHeat™ Intense stralers zitten er in beide zijwanden nog twee extra InfraHeat™ Carbon stralers ingebouwd. Op de ergomonische bank kunt u perfect relaxen, terwijl u met u rug heerlijke milde warmte van de carbonstralers ondervindt. Daarnaast is er de mogelijkheid sommige stralers uit te voeren als korte golf straler, om zo meer intensiteit te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze infrarood cabine.

Adviesprijs : € 2299,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 3 Design

Deze infrarood sauna hoek cabine heeft extra been ruimte in tegenstelling tot andere hoek cabines van deze maat. Hierdoor heeft u veel ruimte als u met twee personen in deze infrarood sauna zit. De twee banken zorgen voor geen gezellige opstelling en de grote ramen voor een ruimtelijk effect! Letop, ir-sauna wordt geleverd in de normale hout kleur.

Adviesprijs : € 2399,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 140 Futura

(Foto van Futura 160cm breed) Deze infrarood sauna is uitgevoerd met vier gepatenteerde Infraheat™ stralers en drie extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand en in de bodem (niet afgebeeld), welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. De Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 3-persoons infrarood sauna past perfect in een modern interieur dankzij het strakke design. Dit model is tevens geschikt om in te bouwen in een nis.

Adviesprijs : € 2299,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 3 Trendy

Een geweldige ruimtelijke infrarood sauna, met zijn strakke hoeken oogt deze ir-cabine zeer modern. Uitgevoerd met zes gepatenteerde Infraheat™ intense stralers en twee extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid deze cabine uit te voeren met korte golf stralers. Deze Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 3-persoons infrarood sauna past perfect in een modern interieur dankzij het strakke design.

Adviesprijs : € 2399,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 3 Veneto

Deze infraroodcabine / infrarood sauna heeft een mooi en vriendelijk design dankzij de afgeronde zijkanten. Hierdoor oogt het model ook zeer ruim van binnen. Deze infrarood cabine heeft een geïntegreerde radio, cd, mp3 speler in het bedieningspaneel en speciaal bruin glas. Eventueel ook als combinatie sauna te leveren tegen een meerprijs.

Adviesprijs : € 2699,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 5 Hoek Duaal

Prachtige hoek infrarood sauna cabine welke leverbaar is in Canadees Red Cedar of White Ceder hout. Deze hoek cabine is uitgerust met het gepatenteerd dual systeem in de achterwand. Hierdoor zitten er zowel Infraheat™ Carbon als Infraheat™ Intense stralers in de achterwanden van deze infrarood hoek cabine. U kunt dus genieten van zowel diepte als breedte werking van deze beide stralers.

Adviesprijs : € 2699,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 160 Futura

De infraroodcabine / infrarood sauna is uitgevoerd met drie gepatenteerde Infraheat™ stralers en vier extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand, benen en in de bodem (niet afgebeeld), welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verlichten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 3-persoons infrarood sauna past perfect in een modern interieur dankzij het strakke design. Dit model is tevens geschikt om in te bouwen in een nis.

Adviesprijs : € 2599,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 4 Classic

In deze ruime 4-persoons infrarood sauna / infraroodcabine heeft u plaats voor heel het gezin! De ir-cabine heeft in het totaal 8 infrarood stralers. In iedere zijwand zitten drie infrarood stralers van het kwaliteitsmerk Infrarheat™ Intense. In de achterwand zitten twee speciale carbon infrarood stralers. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u de intense of juist milde infrarood warmte wilt ervaren. Kom naar onze showroom en ervaar het verschil! Onze cabines hebben als enigste in Europa het gebalanceerde dieptewerking systeem.

Adviesprijs : € 2699,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 4 Luxor

Zeer mooie ruimtelijke 4-persoons infrarood sauna uitgevoerd met vol glazen voorkant. Uitgevoerd met vier gepatenteerde Infraheat™ intense stralers en vier extra Infraheat™ Carbon in de linker en rechter zijwand, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ IR-stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 4-persoons infrarood sauna past pecfect in een modern interieur dankzij het strakke design.

Adviesprijs : € 3199,00 incl. BTW

Infraplus Infrarood Sauna 6 Comfort

Met deze 6-persoons infrarood sauna / infraroodcabine kunt u met 2 personen lekker een ligpositie aannemen. Of met maar liefst 6-personen een infrarood sessie nemen, is dat nou geen luxe?. Uitgevoerd met acht gepatenteerde Infraheat™ intense stralers en twee extra Infraheat™ Carbon in de achterwand, welke speciaal ontwikkeld zijn voor het verzachten van spier- en gewrichtspijnen. Deze Infraheat™ stralers hebben jarenlange bewezen resultaten en duizenden tevreden gebruikers. Deze 6-persoons infrarood sauna past pecfect in een modern interieur dankzij het strakke design.

Adviesprijs : € 3.199,00 incl. BTW