Voordelen

DE HEILZAME WERKING VAN INFRAPLUS® SAUNA!
De gepatenteerde infraroodstralers in de cabines van INFRAPLUS® SAUNA zijn speciaal ontwikkeld voor spier- en gewrichtspijnen. Onderzoek wijst uit dat verschillende delen van het lichaam baat hebben bij verschillende infraroodstralers. Om die reden maakt INFRAPLUS® SAUNA gebruik van 3 verschillende soorten infraroodstralers, die in de cabine die in de cabine worden gecombineerd

Een infraroodcabine is zeer gemakkelijk in gebruik, makkelijk aan te sluiten en kan verlichtend werken bij spier- en gewrichtspijnen. Hieronder vindt u nog meer voordelen van de infrarood cabine.

– Snelle opwarm tijd.
– Goedkoper in verbruik.
– Verlichten voor de spieren- en gewrichtenpijnen
– Aangenamer voor een grotere groep mensen door de lage temperatuur.
– Makkelijker in gebruik.
– Op normaal 220V stopcontact aan te sluiten.
– Kleinere cabine dus makkelijker te plaatsen.
– Makkelijker te installeren.

INFRAPLUS® SAUNA maakt gebruik van de INFRAHEAT™ INTENSE stralers voor de rug en benen. INFRAHEAT™ CARBON-stralers worden gebruikt voor de schouders en de nek.

Infraheat-Intence

De Infraheat Intense straler is voornamelijk ontwikkeld tegen spier en gewrichtspijnen, daarnaast ook een fijne warmte waar u gewoon 30 minuten (standaard aantal minuten ir-sessie) voor kunt gaan zitten. Deze zitten altijd in de rug verwerkt omdat de beste ontvangst van infrarood via de rug is. Daarnaast dus ook een intense dieptewerking voor het gehele lichaam omdat deze straler direct op de rug en beneen komt.

 

Infraheat-Carbon

De Infraheat Carbon straler heeft een hele milde warmte en zit aan de zijkanten van de cabine, deze is voornamelijk om het grote oppervlak van de rug te behandelen met een hele aangename warmte. Ook heel fijn wanneer u in de cabine zit en van de zijkant deze straler op het lichaam hebt. Ook goed tegen huidproblemen doordat deze straler de buitenkant van het lichaam behandelt en niet zo’n diepe werking heeft.

 

Infraheat-FullSpectrum

De Infraheat Full Spectrum straler heeft de diepste werking (5-6mm) en is goed voor diepere pijnpunten te behandelen en mensen die last hebben van reuma klachten. Hierdoor heeft u een dieper bereik en deze straler is ook wel te vergelijken me tvroeger “de rode lamp“. Stralers worden gebruikt voor gedeeltes van het lichaam die plaatselijk extra warmte nodig hebben.